Mindent a masszázs hatásairól, előnyeiről…

A masszázs hatása 

Ebben a blogbejegyzésben: 

1. A masszázs titka… 
2. A masszázs lényege 
3. Legyél fájdalomellenálló! 
4. Milyen hormonokra hat a masszázs? 
5. Az ideális erősségű masszázs 
6. Statisztika 
7. Sport és masszázs 
8. Fasciakés és köpölyözés 
9. Ismerd meg a PRÉMIUM hátizom- és gerincszervizt 
10. Aludj úgy, mint egy csecsemő
11. Miért jó a masszázs?
12. Hőkamerás felvételek a masszázs garanciájáról
13. A masszázs a lusták tornája?
14. Gyógyszer helyett…
15. Ezzel a trükkel tízezreket fogsz megspórolni…

Az emberek keresik az alternatív megoldásokat, hogy ne kelljen gyógyszereken élniük, orvosokhoz járkálniuk és szeretnék elkerülni a műtéteket, valamint a mindennapos fájdalmakat. Azt a szakembert keresik, aki hatékonyan meg tudja oldani a problémájukat és karbantartani őket, hogy minél tovább fennmaradjon ez az állapot. Szerencsére egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés is, ezért a masszázst a fájdalom megszűnése után sem hanyagolják el. Az emberek egyre inkább elfogadják, hogy a masszázs nem csak a relaxálásról szól, hanem enyhülést tud hozni a mozgásszervi fájdalmakra.

Na de melyek a masszázs jótékony hatásai?

A professzionális masszázs valójában egy mélyszöveti masszázs

Mélyszöveti masszázs akkor történik, amikor a kezelés megfelelő mélyen ingerli az izomszövetet, és ezáltal a megfeszült izmok fellazulnak, a triggerpontok felszabadulnak, javul a keringés és véráramlás.
Az effajta masszázs jótékony hatását ma már kutatások is alátámasztják.
Ezt már olvashattad egy korábbi blogbejegyzésben, de nem árt az ismétlés…

Szóval… melyek ezek a hatások?

 • Segít a stresszoldásban és jobb alvást biztosít

A szakszerűen végzett mélymasszázs segíthet a szervezetben a dopamin és a szerotonin felszabadításában. Ez a két hormon felelős a boldogságért és a test általános ellazulásáért. Az idegrendszer megnyugszik. Rendszeres masszázs során a szervezet melatonint is felszabadít, amely hormon azért felelős, hogy az ember jól aludjon.

 • Segít a koncentrálásban

A vérkeringés javulása és a stressz csökkenése miatt az agy nagyobb valószínűséggel képes fenntartani az optimális oxigénszintet és éberséget.

 • Erősíti az immunrendszert

A jobb keringésnek köszönhetően a fehérvérsejtek és más immunitási tényezők hatékonyabban tudnak áthaladni a testszöveteken, ami potenciálisan javítja a szervezet immunválaszát szükség esetén. A helyes masszázsterápia képes stimulálni a nyirokcsomókat, ami elősegítheti a nyirokfolyadékok keringését a test azon területeire, ahol szükség van rájuk. A pangó salakanyagok könnyebben eltávozhatnak a szervezetből.

 • Hatással van az erekre

A hatékony erek gyorsabban szállítják a vért, a tápanyagokat, az oxigént és így egészségesebb lesz a szervezet, gyorsabban regenerálódnak az egészségtelen izmok.

 • Megkönnyíti a tejsav felszabadulását

Sportolás hatására megnövekszik a szervezet energiafelhasználása és tejsavat termel. Fokozott tejsavasodás akkor fordul elő, ha nincs elég oxigén a test izmaiban (a szervezet nem tudja időben elégetni).
Az edzés utáni mélymasszázs segíthet eloszlatni a felesleges tejsavat a keringési rendszerben. Ez a későbbiekben előforduló DOMS (azaz késleltetett izomláz) csökkenését is eredményezi.

 • Ajánlott rehabilitáció céljából

Nemcsak gyorsítja a gyógyulást és természetes fájdalomcsillapító hatású, de megelőzheti az újbóli sérüléseket is, valamint hegszövetkezelésre is alkalmas.

Mélymasszázs

A „masszázs” egy túlzottan általános kifejezés…

A masszázzsal szemben kialakultak sztereotípiák, például, hogy az csak egy luxus és a masszázs célja a pihenés, relaxálás.

Azonban egy profi masszázsterapeuta nem a relaxáció élményére fókuszál. A gyógymasszázs az, ahol minden technikát és koncepciót felhasználunk a fegyvertárunkból, hogy a probléma forrását több oldalról kezeljük, és ez a legtöbbször nem egy pihentető érzés. A kezelés egyénre szabott kell, hogy legyen és a célja a test öngyógyítását előidézni.

Saját módszert dolgoztam ki, egy speciális masszázstechnikát a mozgásproblémák kezelésére és megelőzésére.

Az izmokat több módszerrel kezelem, így a végeredmény a természetes fájdalomcsillapítás. Legyen az hirtelen jelentkező izomsérülés vagy az évek során kialakult fájdalom, jó eséllyel már az első kezelés után érezni lehet a pozitív változást!

Módszereim:

 • kézi masszázs
 • gépi masszázs
 • köpölyözés
 • Kinesio tape ragasztás
 • fasciakéses kezelés
 • kimozgatás

A masszázs hatásai…

A masszázs egy pajzs a fájdalom ellen…

Legyél fájdalomellenálló!

A fájdalom enyhülése a szakszerű masszázs alatt több tényezőnek köszönhető, amelyek között fizikai, idegi és hormonális folyamatok játszanak szerepet.

Lássuk, melyek ezek a folyamatok:

 1. Endorfinok felszabadulása: A masszázs serkenti az endorfinok termelését. Az endorfinok olyan természetes fájdalomcsillapító anyagok, amelyeket az agyban termelünk. A masszázs hatására felszabadulnak, és csökkentik a fájdalom érzetét, miközben kellemes érzést és relaxációt okoznak.
 2. A masszázs során az oxitocin nevű hormon is felszabadul, amely segít csökkenteni a stresszt, a szorongást és a fájdalmat.
 3. Az idegrendszer befolyásolása: A masszázs serkenti a paraszimpatikus idegrendszert, amely a test pihenési és regenerálódási folyamatait szabályozza. Ez a hatás csökkenti a szervezet stresszreakcióit, beleértve a fájdalom érzetét is.
 4. Az anyagcsere javulása: A masszázs növeli az izomszövetek vérellátását és oxigénellátását, valamint fokozza az anyagcserét. Ez elősegíti a tápanyagok hatékonyabb felvételét és az izomszövetek regenerációját. Az anyagcsere folyamatok javulása hozzájárul az izomfájdalom enyhüléséhez.

4.1 Salakanyagok eltávolítása: A masszázs során a fokozott vérkeringés segíti a salakanyagok és az anyagcsere-hulladékok eltávolítását az izmokból. Ezáltal csökkenhet az izomfeszültség és az irritáció, ami a fájdalom enyhülését eredményezi.

 1. Izomlazítás: A mechanikai stimuláció és a nyomás alkalmazása lazítja az izmokat, csökkenti a görcsöket és növeli az izom rugalmasságát. A fokozott vérkeringés a masszázs hatására segíti az izomlazítást és az izomfeszültség oldását. Az izmokban felgyülemlett tejsav és más anyagok, amelyek fájdalmat okozhatnak, könnyebben távozhatnak az intenzívebb véráramlás révén.

Ezen kémiai folyamatok kombinációja hozzájárul a fájdalom enyhüléséhez masszázs alatt, miközben elősegíti a relaxációt, a stressz csökkentését és az általános jóllétet.

Ezeket a jótékony hatásokat számos kutatás, tanulmány alátámasztja.
Ha te is fájdalomellenálló akarsz lenni, tudod mit kell tenned!

Mélymasszázs

Egy jó masszőr megtalálja a fájdalmas izomcsomókat…

Ássunk mélyebbre annál, mint hogy a masszázstól „lazulnak az izmok”…

Milyen hormonális folyamatok játszódnak le a testben a masszázs hatására?

Az ,,ép testben ép lélek” mondás igaz a masszázsra, sok helyen ez a szlogen. Aki egyszer is volt professzionális masszázson, megtapasztalhatta a fizikális jótékony hatásait, például hogy egyből csillapítja a fájdalmat.
De mégis hogyan hat a masszázs a lélekre? Hogyan javítja a mentális és érzelmi egészséget?
Számos kutatás igazolja, hogy a szakszerű masszázs segíthet a test természetes hormontermelésének szabályozásában.

Nézzük milyen kémiai reakciók játszódnak le:

Pozitívan befolyásolja mind a négy boldogsághormonunkat.

 1. Endorfin: Ahogy fentebb már írtam, a masszázs hatására az endorfin hormonok termelődésének növekedése figyelhető meg. Az endorfinok a test természetes fájdalomcsillapítói. Megakadályozzák, hogy a fájdalom jelei eljussanak az agyba, valamint enyhítik a stresszt és a szorongást.
 1. Oxitocin: Az oxitocin a szeretethormonunk, amely szerepet játszik az érzelmi kapcsolatokban, kötődésben, bizalomban. A hormon, ami másokkal összeköt. Masszázs során az oxitocin szintje megnő, ami segíti a szociális kapcsolatok erősödését. Javul a mentális és érzelmi egészség.
 2. Szerotonin: A masszázs javítja a szerotonin szintjét, ami emelkedett hangulatot idéz elő, megnyugtatja az idegrendszert, enyhíti a depresszió tüneteit.
 3. Dopamin: A dopamin is az egyik boldogsághormonunk, amire szintén pozitív hatással van a masszázs, növeli a termelődését. A dopamin felelős a jó közérzetért, élvezetért, motivációért.

A masszázson kívül ennek a négy örömhormonnak a szintjét javítják még például; testmozgás, meditáció, humor, napfény, csoki, boldog pillanatok…

A masszázs hat a hormonokra...

További hormonális hatások a stresszhormonokra nézve:

 1. Kortizol: masszázs hatására a kortizol szint jelentősen csökken. A kortizol a test stresszhormonja, amely a szervezetre gyakorolt káros hatásairól ismert. Ha túl magas, akkor az egyenesen arányos a szorongással, belső feszültséggel. A kortizol szint alacsonyan tartásával lehet megelőzni a stressz által okozott egészségügyi problémákat, mint pl. a szívbetegségek, alvászavarok, szorongás, depresszió.
 1. Adrenalin: Az adrenalin vészhelyzetben játszik meghatározó szerepet. A folyamatos stressz, fokozott adrenalin-felszabadulással jár, ami pedig magas vérnyomáshoz, szívbetegségekhez vezethet. A masszázs nyugtató hatása révén csökkenti az adrenalin szintet.
 2. Norepinefrin: A norepinefrin felelős a stresszre adott válaszért. A masszázs csökkenti ennek a hormonnak a szintjét, aminek következtében csökken a szorongás, a szervezetnek sikerül megfelelően reagálnia a stresszre. Ez hozzájárul a nyugodt állapot eléréséhez.
 3. Melatonin: Rendszeres masszázs során a szervezet melatonint is felszabadít, amely hormon azért felelős, hogy az ember jól aludjon.

Ezek a hormonális változások is bizonyítják, hogy a masszázs fájdalmat csillapít, csökkenti a stresszt, javítja közérzetet és a mentális egészséget.

Így mindjárt jobban értelmezhető az ,,ép testben ép lélek” mondás.

Érezd a különbséget: Fedezd fel az ideális erősségű masszázs titkát…

‍ Az alábbi táblázatban bemutatom a különbségeket a túl gyenge és a túl erős masszázs között, és kiemelném az ideális erősségű masszázs pozitív hatásait.
Tudom, ha valahol korábban negatív élményt tapasztaltál, akkor lehet, hogy már végképp lemondtál a masszázsról…
Megértem a bizonytalanságot és az aggodalmat, de ne hagyd, hogy a múltbéli negatív élmények megakadályozzanak abban, hogy átéld a masszázs csodáit.

A Globál Masszázs Testszervizzel garantálom, hogy elégedett leszel!
Ha szeretnéd megtapasztalni az ideális erősségű masszázs jótékony hatásait, ne habozz időpontot foglalni az időpontfoglaló rendszerben!
Testjavítás és karbantartás…

Az ideális erősségű masszázs kulcsfontosságú…

Ez az a statisztika, amit minden embernek tudnia kellene a prémium hátkezelésről…

Az elégedettség az első számomra!
Vendégeimet kérdeztem, mit kaptak a Globál Masszázs Testszerviztől.

Hálás vagyok, hogy segíthetek nektek…
Nyílván voltak, akiknek sajnos nem tudtam, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt ilyen az évek alatt.
Mégis ebből számomra visszatükröződik az a két fő érték, amit igyekszek nap mint nap képviselni és mindennek alászentelni: egészség és profizmus.

Elégedettségi statisztika

Nekem nem a masszírozás a célom…
Nekem az a célom, hogy fájdalom nélkül tudjatok sportolni, aludni, könnyedén eltudjátok látni a családi feladatokat és a munkahelyen hatékonyabban tudjatok működni.
Ha ez sikerül, az a legszebb eredmény.

A top 10 kedvenc mondatom tőletek:

 1. Végre itt vagyok, egész nap csak erre vártam…
 2. A múltkori kezelés utána olyan volt, mintha repülnék hazafelé.
 3. Most olyan… könnyebb.
 4. Mintha kicseréltek volna!
 5. Levettél rólam 30 kilót…
 6. Mintha éveket fiatalodtam volna.
 7. Mennyire lazábbnak érzem most magam!
 8. Mintha újjászülettem volna…
 9. Ez már nagyon rám fért!
 10. A legjobb döntés volt, hogy téged választottalak!

Mindig örömmel tölt el, amikor megosztjátok velem az ilyen mondatokat, hiszen ez ad erőt ahhoz, hogy töretlenül lelkes maradjak. Szeretem, hogy segíthetek abban, hogy jobban érezzétek magatokat a bőrötökben!

Ismerd meg a masszázs hatásait…

Milyen előnyei vannak, ha egy sportoló rendszeresen jár masszázsra?

 1. Kevésbé valószínű, hogy sérülést szenved.
 2. Ha mégis megsérül, gyorsabban felépül, mivel jobb a gyógyulási képessége.
 3. Jobban elviseli a terhelést, lassabban fárad el, ami gyorsabb fejlődést eredményez.
 4. Megszabadul az izommerevség okozta fájdalmaktól.
 5. Az izmok és ízületek rugalmassága javul, így mozgékonyabb lesz.
 6. A jobb vérkeringés miatt a felesleges méreganyagok gyorsabban távoznak a testből.
 7. Mélyebben alszik.
 8. Fokozódik a koncentrációs képessége.

Tudj meg még többet a sport és a masszázs viszonyáról: Sportmasszázs

10 edzésenként 1 masszázst iktass be…

A masszázs hatása…

A fasciakés hatásai, ami csak az egyik módszerem a sok közül:

 1.  Fájdalomcsillapító
 2.  Javítja a szövetek között a mozgást, elcsúszást
 3.  A pangó folyadékok kiürülését segíti
 4.  Erőteljes keringés és anyagcsere fokozó
 5.  A szövetek, szervek tápanyagellátását segíti elő
 6.  Oldja a mélyen fekvő izomcsomókat
 7.  Oldja a makacs kötőszöveti összetapadásokat
 8. Közérzetjavító, szorongásoldó

Ismerd meg a többi módszeremet is a szolgáltatások menüpontban: Szolgáltatások menüpont

Ez is csak egy eszköz, ami megfelelő kezekben csodákra képes…

Köpölyözés csak helyesen…

Azért szeretem a kisarkított negatív példákat, mert így a legkönnyebb szemléltetni, hogy mi az, ami nem normális…
Értem én, hogy egyedinek kell lenni, meg valamivel ki kell tűnni a tömegből, de egy terapeutának a legelső szabálya az kell legyen: NE ÁRTS!

Jobb, ha nem kockáztatsz…

Kerüld el a kontárokat és válaszd a szakszerű kezelést a Globál Masszázs Testszerviznél és:

 • Garantáltan nem fognak meglátszódni a köpöly nyomai fél évig
 • Elkerülöd a szövetek nagy mértékű roncsolódását
 • Megúszod az izomfájdalom fokozódását
 • Nem lesznek extrém módon leterhelve a méregtelenítő szerveid
 • Nem lesz sokkolva az idegrendszered
 • Megúszod a rosszullétet, levertséget
 • Nem kell aggódnod az anyajegy elváltozásoktól

Ne kockáztass…
Még több a köpölyözésről: ITT

100% elégedettségi garanciát vállal a Globál Masszázs Testszerviz!

Kell ennél nagyobb biztosíték?

Ez a garancia azt jelenti, hogy ha nem voltál elégedett a szolgáltatással, akkor nem kell kifizetned a kezelést. Nem kérek magyarázkodást, bizonygatást, csak jelezd, hogy élni szeretnél a garanciával és én megköszönöm, hogy adtál a szolgáltatásnak egy esélyt, nem kell kifizetned a kezelést és barátként válunk el!

Hogy miért merem ezt felajánlani?

 • Mert vendégkiszolgálás-mániás vagyok.
 • Mert amit ígérek, azt betartom!
 • Mert szeretném, ha azt éreznéd, hogy ez nem egy kockázatos döntés.
 • Mert annyira biztos vagyok a szolgáltatásomban, hogy átvállalom a kockázatot helyetted.
 • És mert biztos vagyon benne, hogy elégedett leszel…

Tudom, hogy elégedett leszel…

Ismerd meg a Prémium hátizom- és gerincszerviz csomagot…

Szeretnéd megszabadítani tested a hát- és gerincproblémáktól? Keresed a megoldást a fájdalomra, de nem szeretnél magadon kísérletezgetni és vagyonokat kidobni a kukába?

Miért válaszd a Prémium hátizom- és gerincszerviz csomagot?

 • A fókusz a problémamegoldáson: A fájdalmadra személyre szabott kezelést nyújtok. Pontosan tudom, hogyan segíthetek neked, hiszen már több mint 10 ezer kezelést végeztem. Ha nem tudok neked segíteni, azt is megmondom.
 • Gyógyszermentes megoldás: Nem szeretnél gyógyszereket szedni, amiknek mellékhatásai lehetnek? A Prémium csomag azonnali fájdalomcsillapítást nyújt, természetes módon, mellékhatások nélkül.
 • Garancia: Nálam nincs kockázat! Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, nem kell kifizetned a kezelést. Az elégedettséged az elsődleges számomra.
 • Nem kell hosszú napokat pihenned és várnod a csodára. A Prémium csomag után energikusabb lehetsz, és több időd marad másra. Végre nem aszerint fogsz választani programot, hogy mire vagy képes, hanem hogy mihez van kedved.
 • Nem kell kísérletezned: Nincs szükség felesleges otthoni porfogó humbuk-eszközökre. A masszázsfotel ugyan kellemes érzés, de nem nyújt neked egyénre szabott kezelést, neki mindenki ugyanolyan.
 • Pénztárcabarát: Ne dobd ki a pénzed hatástalan masszázsokra, amik nem tudják megoldani a problémádat. Elkerülheted a drága, ráadásul ártó kontárokat is.
 • Megúszhatod az orvosi procedúrákat és nem kell izgulnod, hogyan fog veled viselkedni a türelmetlen, leterhelt állami doki.
 • Nálam profi kezekben vagy és nem fogod magad futószalagon érezni.

Ne hagyd, hogy a hát- és gerincfájdalom megkeserítse az életedet! Válaszd a Prémium hátizom- és gerincszerviz csomagot, és tedd az egészségedet az első helyre.

Időpontfoglalás

 Pontosság Garancia

Hányszor jártál úgy egy szolgáltatónál, hogy a lefoglalt időponthoz képest 5-10 vagy akár 15 percet is kellett várnod?
Nálam nincs késés. Ha mégis 5 percnél többet kell várnod a lefoglalt időponthoz képest, a kezelésed INGYEN lesz! Igen, jól olvastad!

Ez egy várakozásmentes szolgáltatás, a pontosság az egyik védjegyem.
Erre garanciát adok…
Tisztelem az idődet, mert te is megtisztelsz engem a bizalmaddal.

Nincs késés…

 

Ne kövesd el azt a hibát, hogy csak vársz és nem teszel semmit…

Gábor a felesége noszogatására jött el a kezelésre, nem hitt a masszázsban és még soha nem is volt sehol. Elmondta, hogy szkeptikus az egésszel kapcsolatban, de már nem bírja tovább a hátfájdalmat. Hosszú idő óta nem aludt egy jót, a kín miatt egész éjszaka forgolódik, de a reggelek a legborzasztóbbak. Ez kihat a mindennapjaira is, energiaszegénynek és rettentő fáradtnak érzi magát napközben…

Már az első kezelés után látványos javulás történt, megszűnt a reggeli hátfájdalma… pedig még csak most kezdődött az utazás, a kezelési tervet követve további csodák várnak Gáborra.
Ja és a plusz: mivel a forgolódás elmaradt, így már a felesége is végre nyugodtan tudott aludni tőle.

Ha Te is végig szenveded az éjszakákat a kínzó fájdalomtól, akkor válaszd a PRÉMIUM hátizom- és gerincszerviz csomagot…

Ha már meguntad számolni a bárányokat, válaszd a Globál Masszázs Testszervizt…

Az álmatlan éjszakák szétrombolják az egész napodat?
Aludj végre ismét olyan jól, mint egy csecsemő…

A kezelés után:

 1. Olyan mértékben csökken a fájdalom, hogy már nem fogsz miatta felébredni éjszaka
 2. Nem fogod a párodat felébreszteni az összevissza forgolódásoddal
 3. Elmaradnak a nyűgös reggelek
 4. Megnyugszik az idegrendszered
 5. Másnap nem fogsz egész nap zombiként funkcionálni, ismét oda tudsz figyelni a munkahelyi vagy a családi feladatokra

Tudtad, hogy a masszázs melatonin nevű hormont is felszabadít, amely hormon azért felelős, hogy az ember jól aludjon?
Valamint a masszázs csökkenti a kortizol szintet, amely a test káros stresszhormonja.

Az alvást segítő gyógyszerek csak átmeneti megoldást kínálnak és mellékhatásokkal járhatnak, mint például: ködösített tompa tudat, másnaposság érzése, függőség kialakulása és egyéb kockázatok.
Ellenben a masszázs természetes és mellékhatásoktól mentes.

Garantálom, hogy a kezelést követő reggelen kipihentebben fogsz felébredni és kiegyensúlyozottabb leszel…

Miért jó a masszázs?

Nem kell attól rettegned, hogy majd tehetetlenül nézegeted az orvosi beutalót, amin egy fél év múlva esedékes vizsgálati időpont szerepel, mivel korábbi időpontot nem kaptál…

A hátfájás frusztráltságot okoz benned, mert problémáid vannak a mindennapi feladatok elvégzésével, például a porszívózással, bevásárlással vagy az öltözködéssel?

Tapasztald meg, hogy ismét bármilyen tevékenységet elvégezhetsz, amit szeretnél, anélkül, hogy korlátozna a hátfájás.
Meglátod, hogy a jutalom saját magad jobb verziója lesz…

Miért olyan lenyűgöző a prémium hátkezelés?

Mert az lehetsz, aki:

 • nem fél attól, hogy táppénzre kell mennie, mert már nem bírja tovább a fájdalmat elviselni
 • bevásárlás után játszva felmegy a lépcsőn a nehéz szatyrokkal
 • biztonságosan vezet és nem akadályozza a beállt nyaka a vezetésben
 • nem forgolódik az ágyban a kín miatt, hanem jobban alszik és kipihentebben ébred
 • energikusabb és nem halasztja el a családi feladatait
 • bátran sportol és nem fél attól, hogy lesérül
 • nem panaszkodik folyamatosan az egészségi állapotáról, hanem végre újra azt érzi, hogy bármire képes, nem akadályozza semmi

Felejtsd el az olcsó és hatástalan masszázsokat, megérdemled a PRÉMIUM színvonalat! Ha megengedheted magadnak, hogy minőségit vegyél, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy ne minőségit vegyél.
A helyek száma korlátozott és nincs sok belőle.
Azzal, hogy időpontot foglaltál, már megtetted az első és legfontosabb lépést…

A kezelést megelőző napokban már a következő masszázsra gondolva is megnyugvást érzel, mert tudod, hogy minden alkalommal segítséget kapsz a hátfájás kezelésében és karbantartásában.

Amit érezni fogsz a kezelés után:

 1. De jó, hogy eljöttem és nem szenvedtem tovább a fájdalommal…
 2. Sokkal jobb volt, mint az orvos által kiírt ingyenes 10 perces masszázsok…
 3. Végre használt valami és nem vertek át, azt kaptam amit ígértek!
 4. Szerencse, hogy nem egy olcsó masszőrt választottam, aki a problémámat nem tudta volna megoldani…
 5. Másnap reggel: de jót aludtam végre!
 6. Szokatlanul kiegyensúlyozott, stresszmentes vagyok!
 7. Olyan könnyedén mozgok! Mintha éveket fiatalodtam volna!

Mi az, amit NEM fogsz érezni?

– Inkább szedem a gyógyszert és nem érdekelnek a mellékhatások…
– A masszőr sok dumálása meg negativitása teljesen leszívott, nem hagyott pihenni!
– Nem kezdett pontosan, megváratott…
– Fáztam végig, túl hideg volt a kezelőben…
– Futószalagon éreztem magam…

Válaszd te is az azonnali, természetes és gyógyszermentes fájdalomcsillapítást, a PRÉMIUM hátkezelést.

„Bőven rám férne már egy kezelés, de még bírom…”

Attól félsz, hogy a folyamatos hátfájdalom következtében nem fogod tudni hatékonyan teljesíteni a munkahelyi feladataidat?
Eljöhet az a pillanat, amikor a hátfájdalmad miatt már képtelen vagy hosszabb ideig ülni vagy állni és legszívesebben betegszabira mennél…

Ne aggódj, van megoldás, de előzd meg a nagyobb bajt!
Azonnali és természetes módszert kínálok: Prémium hátizom- és gerincszerviz csomag.
A problémád napról-napra rosszabb lehet, meddig akarod húzni? Mikor fáj eléggé? Ha már nem tudsz elmenni dolgozni? Ha már a lakásodon belül is nehezedre esik mozogni?
Lehet, hogy már most eleged van a szenvedés miatt…

Te is tudod, hogy mennyivel könnyebb lenne az életed, ha nem kéne azon aggódnod, hogy az amúgy hétköznapi, természetes mozdulatok kínzó gyötrelemmel járhatnak.
Nem kell, hogy ez addig fajuljon, hogy az állami kórházba kelljen mászkálnod a türelmetlen és túlterhelt orvosokhoz.
Ha még lehetséges, kerüld el a szteroid injekciót, a gyógyszereket és ezek kiadásait, mellékhatásait. Arról nem is beszélve, hogy senkinek nem hiányzik a műtét vagy a fájdalom miatti munkából való kiesés.
Válaszd a természetes izomlazítást, a PRÉMIUM hátkezelést, amíg még megteheted…

Folyton fáradt vagy, dolgozol eleget, jár neked a feltöltődés. Legyen ez a te jutalmad saját magadtól.
Most komolyan… Nem érdemled meg?

Meglepetés lesz, hogy már az első masszázskezelés után észre fogod venni, hogy a hátfájásod enyhült és mennyivel könnyebbnek érzed magad…

Vess véget a hátfájdalomnak…

„Én nem hiszek a masszázsban!” – mondta a szkeptikus fickó, aki még az életében nem volt masszázson és fáj mindene…

A helyzet az, hogy a masszázsban nem hinni az olyan, mintha valaki nem hinné el a baktériumok létezését, mert még sohasem látta azokat.
Számtalan tudományos kutatás, bizonyíték, tény és tapasztalat igazolja a masszázsterápia jótékony hatásait.

Itt van egy hőkamerás felvétel, ahol egyértelműen látható, hogy a test a kezelés hatására felmelegszik, vagyis megélénkül a vérkeringés. A keringés elszállítja a felesleges salakanyagot valamint oxigén- és tápanyagdús vért juttat a sejtekbe. Ez a fájdalomcsillapítás és a regenerálódás alapja.

Gyere kételkedve és távozz meggyőződve.

 

Hőkamerás összehasonlítás

Az egyik lábszár egy egyszerű, átlagos masszázst kapott, míg a másik az én megszokott módszeremmel lett kezelve.

Kitalálod melyik az én módszerem?

Látható, hogy az egyszerű masszázsnál szinte semennyire sem élénkült meg a vérkeringés. A kezelésem célja mindig a test válaszreakcióját, az öngyógyítást előidézni. Ehhez elengedhetetlen a vérkeringés megfelelő fokozása. Ahogy a vérkeringés megélénkül, a test hőmérséklete emelkedik. Ezért tapasztalható a terápia közben az azonnali enyhe melegségérzet és gyakran a viszketés.

Ez csak azt jelenti, hogy a kezelés valóban elindítja az öngyógyító folyamatot a testedben!

Itt szintén egy hőkamerás felvétel bizonyítja, hogy az általam megmasszírozott lábban megélénkül a vérkeringés.

Az alábbi vetítésben látható saját képek hőkamerával készültek masszázs előtt, közben és után. Kiválóan látni, hogy mennyire megindult a vérkeringés és ezzel együtt a gyógyító folyamat a kezelt területeken. Körülbelül 3 fokkal emelkedett a test hőmérséklete a speciális izomlazító masszázsterápia végére.

Bizonyíték a garanciára!

 

A masszázsterápia során az érintett területeken a hajszálerek, artériák és vénák kitágulnak, aminek hatására javul a véráramlás.

 • Kezelés előtt: Szűkült hajszálerek és lassú vérkeringés.
 • Kezelés közben: A mechanikai stimuláció kitágítja az érrendszert.
 • Kezelés után: Fokozott véráramlás, friss oxigén és tápanyagok jutnak el az izmokhoz.
  Az izmok működéséhez és gyógyulásához ezekre az építőkövekre van szükség.

Az egészség dimenziója…

Ideje lenne elfelejtened, hogy fájdalommal kell együtt élned…

 1. Fejezd be, hogy gyógyszerekkel tömöd magad, mert már csillagokat látsz a fájdalomtól
 2. Ezentúl nem kell, hogy tönkre tedd a gyomrodat a mesterséges fájdalomcsillapítókkal
 3. Nincs többé időrabló sorban állás más betegek között az orvosi rendelő előtt vagy a patikában
 4. Menekülj meg az állami kórháztól és a türelmetlen, túlterhelt orvosoktól, akik lehet, hogy meg se vizsgálnak alaposan
 5. Vége a pénzkidobásnak az olcsó, de hatástalan masszőröknél vagy a drága és kárt okozó kontároknál
 6. Szabadulj meg a fájdalom miatti éjszakai kínlódástól és a másnapi fáradtságtól, stressztől
 7. Soha többé nem kell aggódnod, hogy az amúgy hétköznapi, természetes mozdulatok kínzó fájdalommal járnak
 8. Ne fogadd el, hogy a műtét az egyetlen megoldás

Válaszd az azonnali, természetes és gyógyszermentes fájdalomcsillapítást…

Az első lépést neked kell megtenned…

Egy szakmabeli véleménye…

„Vinkó Dóra vagyok, 25 éves, gyógytornászként dolgozom a Rátgéber Kosárlabda Akadémián.

Mivel ez a munka elég nagy fizikai erőt igényel a kezeléseim során, ezért fontos saját magamat is védeni és karbantartani. Szerencsére nincsenek fájdalmaim, de ezt elsősorban a masszázsnak köszönhetem, aminek én magam is elismerem a testre gyakorolt pozitív és jótékony hatásait.

Attilához 5 éve járok, illetve a családom több tagja is előszeretettel foglal hozzá időpontot és elmondhatjuk, hogy egytől egyig elégedettek vagyunk. A kezelések után frissebbnek, kiegyensúlyozottabbnak és energikusabbnak érzem magam, a mozgásom könnyedebb és az anyagcserém is aktívabb.

Köszönöm Attila a kitartó és remek munkádat! Ajánlom mindenkinek a Globál Masszázs Testszervizt!”

A többség még mindig azt hiszi, hogy „a masszázs a lusták tornája!”

Ez az egyik legnagyobb tévhit…

Úgyhogy meg kell cáfolnom ezt a félig vicces kijelentést, mert a masszázs sokkal több ennél. A masszázs nem a lusták tornája, hanem az egészség- és felelősségtudatos emberek titkos fegyvere az izomfájdalmak ellen.
A vendégeim azok, akik a lehető legmagasabb szinten figyelnek oda az egészségükre…
Ezért kedves Vendégeim, örülök, hogy benneteket támogathatlak ezen az úton. Ti nem lusták, hanem valódi példaképek vagytok az egészségtudatos életmód terén!
Legyetek büszkék magatokra, hogy a testetek és lelketek gondozására időt fordítotok…

Minden kedves vendégemnek köszönöm, aki megtisztel nyilvános véleményével és a szolgáltatás ajánlásával, és ezzel ösztönöztök másokat is, hogy kövessék a ti példátokat!

 

Ti mondtátok…

Mit jelent nektek a Globál Masszázs Testszerviz?

A véleményeitek alapján ez a 7 legfontosabb értéke az üzletnek:

 1. Problémamegoldó szemlélet: Gyors fájdalomcsillapítás
 2. Egyénre szabott kezelések: Nincs futószalag érzés
 3. Természetes: Gyógyszer- és mellékhatásmentes
 4. Precizitás: Minden részletre odafigyelő, alapos szolgáltatás
 5. Megnyugtató környezet: Énidő átélése, vendégbarát hozzáállás
 6. Diszkréció: Biztonság, kölcsönös bizalom, adatvédelem
 7. Informatív, korrekt tájékoztatás: A weboldalon és személyesen is

Ezek azok, amik miatt szerettek hozzám jönni.

Csúcs érzés ezt tudni és köszönöm, hogy velem tartotok!

Jó lenne végre nem úgy kiszállni az autóból, mintha 10 évvel idősebb lennél a korodnál?

A legtöbb ember nem is értékeli az egészségét, egészen addig, amíg nem korlátozza valamiben a fájdalom. Utána pedig teljesen érthető módon fohászkodnak: ”Bárcsak ne fájna, nem kívánok semmi többet…”.

Ismerős mikor a leghétköznapibb cselekvések is kínlódássá vállnak?

Például fájós vállad miatt alig tudsz:

 • felhúzni egy pulóvert
 • bevásárolni, cipekedni
 • felemelni a kisgyermeked vagy az unokád

vagy a derékproblémád miatt nehezedre esik:

 • kikelni az ágyból
 • megfürdeni
 • bekötni a cipőd
 • lemenni a lépcsőn
 • vagy éppen kiszállni az autóból.

Hogy újra hétköznapiak legyenek a hétköznapok, foglalj időpontot…

Ha élni szeretnél, akkor vegyél levegőt, egyél és igyál! Ha javítani akarsz az életeden, akkor…

A képen a két hozzászólás között két év eltérés van.


Marien tudja és tapasztalta, hogy ha rendszeresen jár izomlazító terápiára, akkor a következő pozitív hatások érik:

 • Két kezelés között folyamatosan jól érzi magát testileg
 • Megelőzi a sérüléseket, letapadásokat, izomfájdalmakat
 • Jobban alszik, kevesebbet stresszel, jobb a közérzete
 • Mozgékonyabban, energikusabban éli mindennapjait

Valamint elkerüli a következőket:

 1. Orvosi- és gyógyszerköltségeket
 2. Gyulladáscsökkentő krémek és tabletták kiadásait
 3. Szteroid injekciók árát és mellékhatásait
 4. A kísérletezgetéseket, félrekezeléseket
 5. A gyógyászati segédeszközök költségeit
 6. Az akár több száz kilométerre való utazást az orvosokhoz
 7. A műtét vagy fájdalom miatti munkából való kiesést
 8. Rehabilitációs költségeket
 9. A gyógyszerek mellékhatásait
 10. A mozgáshiány miatti egészségtelenebb életet és velejáróit

”Tönkretette a gyomrom, úgyhogy arra kiírtak még egy gyógyszert.”

Izomlazító gyógyszer kontra gyógyszermentes izomlazítás…

Már az elején tisztáznám, hogy nem vagyok gyógyszerellenes. Van az az állapot, amelyiken már csak a gyógyszeres kezelés segíthet.
De… túl sokszor nyúlnak az emberek a gyógyszerekhez feleslegesen.
Az izomlazító gyógyszer nem csak az adott problémás izmot vagy izomcsoportot lazítja, hanem minden izmot. Vagyis az izmaid 99%-át feleslegesen háborgatja.
Ezzel ellentétben az én módszerem egyénre szabott, természetes és célirányos.

Gyógyszeres reggeli…

A patikában kapható erősebb fájdalom- és gyulladáscsökkentő gyógyszerek rendszeres szedés mellett egy hónap alatt tönkre tehetik a gyomrot, májat, vesét.
Az egyik legnépszerűbb izomlazító gyógyszer néhány mellékhatása (a betegtájékoztató alapján egyébként több mint 80 lehetséges mellékhatást számoltam össze):

hasmenés, szájszárazság, emésztési zavar, émelygés, izomgyengeség, izomfájdalom, végtagfájdalom, gyengeség, rossz közérzet, fáradtság, fejfájás, szédülés, alacsony vérnyomás, étvágytalanság, alvászavarok, aktivitás csökkenése, depresszió, figyelemzavar, remegés, görcsroham, érzéskiesés, homályos látás, szédülés, mellkasi szorító fájdalom, gyors szívverés, nehézlégzés, orrvérzés, szapora légvétel, gyomortáji fájdalom, székrekedés, puffadás, hányás, enyhe májkárosodás, allergiás bőrtünetek, fokozott verejtékezés, viszketés, vizelettartási zavar, ingerlékenység, vérszegénység, nyirokcsomó-megnagyobbodás, zavartság, enyhe csontsűrűség-csökkenés… stb.

Aztán majd a mellékhatásra is felírnak egy gyógyszert…

Elég ijesztő, nem?

A szakszerű, gyógyszermentes izomlazítás mellékhatásai lehetnek:

 1. Izomláz vagy enyhe gyulladásszerű folyamat (ami 2-3 nap alatt elmúlik, ilyenkor öngyógyítást végez a test)
 2. Még egy, de ez a vendégen múlik: ha elég vizet iszik és tud méregteleníteni a szervezet, akkor nincs mellékhatás, ha nem iszik eleget kezelés után, akkor fáradtság, rossz közérzet, fejfájás (a testben marad a felszabadult méreganyag)

Izomlazító gyógyszer vagy gyógyszermentes izomlazítás?

Te melyiket választod?

Ezzel a trükkel tízezreket fogsz megspórolni…

Megdöbbentő, de tudtad, hogy egy magyar ember (2023-ban) átlagosan havi 64 416 forintot fizetett az egészségügynek?

Ebben benne van az állami egészségbiztosítás, a magánegészségügyi ellátás, a gyógyszerkiadások és a táppénz miatti pénzkiesés. Nem számoltam bele az akár több száz kilométerre való utazási költségeket az orvoshoz, és a műtét utáni rehabilitációs költségeket sem.

Hiába vonják le minden hónapban a fizetésed 7,5 %-át egészségbiztosítás címszó alatt, mégis akár fél évet várnod kell egy-egy vizsgálati időpontra, ahol a túlterhelt orvos lehet, hogy meg se vizsgál figyelmesen és imádkozol, hogy ne kezeljen félre.Persze a vizsgálati időpontig megmarad a fájdalom, vagy ha időről-időre enyhül, később újra és erősebben visszatér.

Ha gyorsabban akarod kivizsgáltatni magad, akkor a drága magánorvost kell megfizetned, de legalább alaposabb kivizsgálást és ellátást kapsz.

Biztosan hallottad már azt a közhelyet, hogy az egészséget csak akkor értékeljük, amikor nincs. És azt is biztosan tudod, hogy a közhelyek azért közhelyek, mert igazak. Mert hidd el, tízből tíz idős, krónikus mozgásszervi problémákkal küszködő ember inkább választaná már a tervezett megelőző mozgásszervi karbantartást, mint a jelenlegi szenvedést és a mindennapi kínokat. Ha visszamehetnének az időben, akkor mozognának, sportolnának, rendszeresen masszázsra járnának, és egészségesen táplálkoznának. De sajnos eljön az az idő, amikor már visszafordíthatatlan a folyamat. Sajnos nekik már a nincs választásuk.

Neked még van választásod?

Menekülj meg a jövőbeli fájdalmaktól és a kiégett, istenkomplexusos állami kórházban dolgozó orvosoktól, valamint a megfizethetetlen magánorvosoktól.
Válaszd inkább a tudatos megelőzést és legyél minél tovább golyóálló a fájdalom ellen!

A megelőzés mindig a legolcsóbb…

Most már ismerve a masszázs hatásait… Itt az idő időpontot foglalnod!

Ezek is érdekelhetnek:
Miért fáj a hátam?
Milyen betegségekre jó a masszázs?

A masszázs ellenjavallatait itt találod: Házirend

Masszázzsal kapcsolatos kérdésed van?
Valószínűleg itt megtalálod: GY.I.K.