Globál masszázs bemutatkozás

Kedves leendő és jövendőbeli Vendégeim.

Pár szóban szeretnék én is bemutatkozni Nektek.

Bozár Attila

okleveles gyógymasszőr, Kinezio Tape terapeuta

Sziasztok, Bozár Attila vagyok, bajai lakos. 2012-ben szociális munkás diplomát szereztem, majd 2014-ben gyógymasszőrként végeztem.  Fontosnak tartom, hogy az emberek segítsenek egymáson a tőlük telhető módon. A felsőoktatás után dolgoztam pszichiátriai betegekkel,
gyermekotthonban elhelyezett gyerekekkel, álláskeresőkkel és megváltozott munkaképességűeknek is segítettem. Közben elvégeztem a 2 éves gyógymasszőr szakképzést. Gyakorlatot a kórházban szereztem, majd 2016-tól masszőrként 1 évig voltam alkalmazott egy szalonban.  Az ott eltöltött időszak alatt több mint ezer vendég volt a kezeim alatt, és a vendégek pozitív visszajelzései arra ösztönöztek, hogy saját szalont nyissak.

Életem része az egészség, egész életemben sportoltam, figyelek a táplálkozásra, nem dohányzom. Folyamatosan képzem magam, új tanfolyamokon veszek részt, hogy minél szélesebb rálátásom legyen a problémák hatékony kezelésére, megoldására.

Fő célom, hogy vendégeim magas minőségű szolgáltatást kapjanak, aminek eredményeként egészségesebbek lesznek! Tapasztalataim alapján a vendégek több mint 90%-ának könnyebbé tudom tenni az életét.

Az alábbi szolgáltatásokkal várom kedves Vendégeimet

Speciális izomlazító masszázs

Erős masszázs, ami arra irányul, hogy az izomzatban lévő problémákat megoldja. Olyan fogásokat alkalmazok, amik a legjobban lazítják az izomzatot, tekintettel a fájdalomhatárra. Az eredményesség érdekében szükség esetén gépi masszázsban részesül a vendég.

Kimozgatás

A kezelés célja elérni, vagy megközelíteni az ízületek eredeti mozgáspályáját, ezáltal a szegmentális hatások is működnek, ami visszaállítja a test harmóniáját, egyensúlyát.

Ezt masszázzsal és kimozgatással lehet megvalósítani. A kimozgatások fájdalommentesek.

Kinesio Tape

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni
rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.

Köpöly kezelés

A kezelés területén a vákuum hatására vérbőség alakul ki. A test többi területéről a vér odaáramlik, ezáltal a szervezet vérhiányt jelez és elkezd friss vért termelni. Megindul a vérkeringés, az erekben friss és oxigén dús vér áramlik, ami beindítja a méregtelenítést. Beindul az öngyógyítás, erősödik az immunrendszer. Az izomletapadások, izomgörcsök hatékonyan oldódnak.

"Visszatérő vendégként azt tudom mondani Attiláról, hogy ár/érték arányban tökéletes szolgáltatást nyújt. Az Alfamasszázst egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, fenomenális. :)"

Csaba – 37 éves, bajai lakos

"Közel 1,5 éve járok hozzá heti rendszerességgel. A rendszeres kezelésnek köszönhetően könnyebben viseltem a várandósságot és szülés után sem okoz gondot kisbabám hordozása. Az egyetlen gondom, hogy itt gyorsabban telik az idő. 🙂 Maximálisan elégedett vagyok és mindenkinek csak ajánlani tudom. :)"

Csilla

"Ritka az olyan masszőr - aki figyelni is tud masszázs közben a másik ember testének a visszajelzésére! Na Attila ilyen. Hazautazásom alkalmával kértem a segítségét, amikor már úgy éreztem lebénul a fél fejem is... tökéletesen helyre rakott - már egy alkalom alatt. Ha otthon vagyok Baján, csak őt ajánlom! Köszönöm :)"

Petra

Hívj fel!

Kérdésed van a honlapon találhatókkal kapcsolatban? Kérlek hívj fel.

+36 (70) 660 6657

6500 Baja, Rákóczi u. 1-3. (Global Fitnesz Centrum 1. emelet)