Masszázsfotel versus masszázságy 

Nem szeretném se lehúzni, se éljenezni a masszázsfoteleket, mint a masszőrök esetében, itt is óriási különbségek vannak az egyes típusok között. 
Csak egy rövid megjegyzés: 
Lehet bármilyen szuper egy masszázsszék, az biztos, hogy nem nyújt személyre szabott kezelést. A görgők ugyanazon a pályán közlekednek, nem veszik figyelembe a testi adottságokat. A jó masszőr mindenki számára egyénre tervezett masszázst végez, nem pusztán csak egy sablont követ. Tehát figyelembe veszi, hogy hol vannak a makacsabb izomfeszülések, hol tapad és honnan ered az izom, hol vannak sérült területek, izomrostok, hol nem szabad masszírozni… stb. Ráadásul a köpölyöket se teszi fel. 🙂
Ha nem a kényeztetés, felfrissülés a célod, hanem a gyógyulás, akkor a masszőrt és a masszázságyát válaszd a masszázsszék helyett.

Pláne, hogy az én ágyam extra stabil és kényelmes…

Mondhatni, hogy luxus masszázságyon masszírozom vendégeimet.
Az ágy 8 cm vastag, tömör memóriahabos szivaccsal van kibélelve, amely a vendég kényelmét szolgálja.
A stabil és masszív váz biztosítja a biztonságos fel és leszállást, masszázs alatt nincs zavaró ágynyikorgás.
A speciális formájú exkluzív arclyuk célja, hogy csökkentse az arcon keletkező nyomást és lenyomatokat a masszázs során.
A fej alatti kartámla nagyon stabil és elég nagy ahhoz, hogy a vendég kezei kényelmesen pihenhessenek rajta a kezelés teljes ideje alatt.
Akinek a masszázságyon lévő standard arclyuk nem komfortos, választhat a puha, memóriahabos arcpárna vagy a szélesebb arcrész között.
Továbbá választható még a mellrésznél kivágott párna, ami a nagyobb keblekkel rendelkező hölgyek számára biztosít egy kényelmesebb megoldást hason fekvés közben.

Ráadásul fűthető pléddel terítem le a masszázsasztalt a téli időkre.
Így a kinti hidegből masszázsra érkezők kapásból a meleg lepedőre feküdhetnek.
A pléd elég hosszú ahhoz, hogy a vendég lábához is eljusson a hő, ráadásul három fokozaton állítható a hőfok.
A rögzíthető pléd nem csúszkál kezelés közben akkor se, amikor a vendég megfordul az ágyon.

De mit érne egy kényelmes masszázságy, egy jó masszőr nélkül?

„A pesti szuperdrága kontárok elbújhatnak…
Azok után, hogy már sok 100 ezer forintot elköltöttem, míg számtalan masszőrt és orvost végigjártam az ország különböző részein, szerintem bátran mondhatom, hogy a Globál Masszázs Testszerviz által nyújtott pár ezer forintos Prémium hátizom- és gerincszerviz csomag lett a legjobb befektetésem a magam egészségéért.
És lesz mindenki másnak is, akinek elege van a szűnni nem akaró hátfájásból, a gyógyszeres, szteroidos beavatkozásokból és szeretné természetes úton a fájdalmát csillapítani, megszüntetni.”
Illés Mihály visszajelzése

„Az orvosok ragaszkodtak a műtéthez… Attila 3 kezelés alatt helyre hozott…
2017-ben kínzó vállfájdalommal küszködtem. Rendkívül megnehezítette a mindennapjaimat, aludni nem tudtam rajta, az edzéseimnek gyakorlatilag búcsút mondhattam.
Több orvosnál is jártam, ragaszkodtak a műtéthez, nagyon el voltam kenődve.
Alternatív gyógymódokat is kipróbáltam, de semmi nem segített.
Végső elkeseredésemben, utolsó próbálkozásom gyanánt elmentem Bozár Attilához, a Globál Masszázs Testszervizbe. Életem egyik legjobb döntése volt.
A Globál Masszázs Testszerviznek sikerült azonnal beazonosítania a probléma forrását: megtalálta és szakszerűen kezelte a vállamban azokat a pontokat, amik miatt már csillagokat láttam a fájdalomtól.
Bozár Attila mindössze 3 alkalom alatt rendbe hozott, segített rajtam az Állapotjavító izomlazító terápiával és azóta az eredmény magáért beszél: fájdalommentesen élem hétköznapjaimat, teljes mértékben meggyógyultam, és ez egyértelműen az ő érdeme.
Olyan módon jobban lettem, amit alig tudtam elhinni.
Ennek már több éve és azóta is tudok edzeni vele, semmi bajom nincs.
Attila! Köszönöm, hogy lehetővé tetted a mozgásomat, a mai napig hálás vagyok érte!”
Takács Tuni véleménye

A szolgáltatásaimról többet a szolgáltatások menüpont alatt tudhatsz meg:
Szolgáltatásaim